Zimski sportovi

Lara Gut-Behrami opet nedodirljiva u superveleslalomu

Matej Kačan • subota, 30.01.2021.
Lara Gut-Behrami opet nedodirljiva u superveleslalomu

Pobjednica četvrtog ženskog superveleslaloma sezone je Švicarka Lara Gut-Behrami koja je ostvarila treću pobjedu i glavni je kandidat za osvajanje malog kristalnog globusa...

I treći put u nizu je pobjednica ženskog superveleslaloma Lara Gut-Behrami. Sjajna Švicarka je istaknula kandidaturu za mali kristalni globus u toj disciplini i sigurno brodi prema nagradi s 345 bodova, od čega 300 u posljednje tri utakmice.

Gut-Behrami je stazu u Garmisch Partenkirchenu odradila za minutu, 15 sekundi i 70 stotinki, a 68 stotinki slabija je bila Kajsa Vickhoff Lie. iza Norvežanke se smjestila Michele-Marie Gagnon koja je zaostala 93 stotinke.

Druga u ukupnom poretku superveleslaloma je Corinne Suter koja je završila tek sedma i omogućila Gut-Behrami da dodatno poveća prednost u poretku. Prvih pet su zatvorile Sofia Goggia i Christine Scheyer. Vodeća u ukupnom poretku Svjetskog kupa je Petra Vlhova koja je podijelila 10. mjesto. Gut-Behrami je ovom pobjedom došla do drugog mjesta u poretku za Veliki globus.

Garisch Partenkirchen, Super G (Ž):
1. Lara Gut-Behrami (ŠVI)
2. Kajsa Vickhoff Lie (NOR) +0.68
3. Michele-Marie Gagnon (KAN) +0.93
4. Sofia Goggia (ITA) +1.00
5. Chrisitne Scheyer (AUT) +1.16
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!