Rukomet

Hrvoje Horvat pronašao zamjenu za Šipića, pozvan Krešimir Kozina

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.02.2021.
Hrvoje Horvat pronašao zamjenu za Šipića, pozvan Krešimir Kozina
Foto: Pixsell

Hrvatska rukometna reprezentacija u Montpellieru će vaditi vizu za Olimpijske igre u Tokiju, činit će to bez nekih igrača koji su bili na prvom Horvatovom popisu, a novo ime na njemu je Krešimir Kozina...

Hrvoje Horvat suočio se s prvim problemima nakon sastavljanja popisa za olimpijske kvalifikacije. Otpali su Luka Stepančić i Marin Šipić.

Umjesto Stepančića već je pozvan Šime Ivić, a umjesto Marina Šipića poslana je pozivnica Krešimiru Kozini, pivotu Göppingena.

"Jako sam sretan zbog poziva, ali žao mi je Marina Šipića i želim mu brz oporavak. Veselim se naravno kao i uvijek nastupu u reprezentaciji i ne mogu dočekati da se ponovno nađem s dečkima u svlačionici. Uvjeran sam da Hrvatska ima jako dobru reprezentaciju i da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. Što se mene tiče, u odličnoj formi sam i dakako spreman staviti se izborniku na raspolaganje", istaknuo je Kozina za stranicu Saveza.

Kozina je već bio dio reprezentacije i vraća se u poznato okruženje. Ovaj poziv mu je nagrada za dobre igre kakve je prikazivao u Göppingenu.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!