Košarka

Sunsi prosuli 24 razlike protiv Netsa, Šarić samozatajan

Matej Kačan • srijeda, 17.02.2021.
Sunsi prosuli 24 razlike protiv Netsa, Šarić samozatajan

Jedini Hrvat na NBA parketima sinoć je bio Dario Šarić koji je sa svojim Phoenix Sunsima prekinuo niz od čak šest pobjeda nakon što je njegova ekipa prosula vodstvo od 24 poena razlike protiv Brooklyn Netsa...

Iako su nastupili bez Kevina Duranta i Kyrieja Irvinga, Brooklyn Netsi ipak su uspjeli napraviti veliki podvig i preokrenuti čak 24 poena zaostatka protiv Phoenix Sunsa koji nikako nisu bezazlena ekipa. Sunsi su krenuli sjajno i do najveće razlike su stigli u drugoj dionici, ali onda kreće preokret.

Zanimljivo za takvu utakmicu, Sunsi su vodili do jednog trenutka u četvrtoj dionici kad Brooklyn preuzima vodstvo i drži ga do kraja pa u cijeloj utakmici imamo samo jednu promjenu vodstva i niti jedan izjednačen rezultat. Netsi su na kraju slavili sa 128:124 uz čak 16 poena razlike nadoknađenih u posljednjoj četvrtini sa 40:24.

James Harden je u odsustvu ostalih zvijezda bio sjajan s 38 poena, sedam skokova i 11 dodavanja, dok je s 22 poena i četiri trice pomogao Joe Harris. Jeff Green je s klupe ubacio 18. Kod Sunsa je Chris Paul vodio s 29 poena i sedam asistencija, dok je Devin Booker imao 22 poena.

Dario Šarić je s klupe igrao 13 i pol minuta, a za to vrijeme je šutirao 2/5 iz igre i 4/4 s linije slobodnih bacanja za osam poena, a uhvatio je jedan skok i podijelio jednu asistenciju te je ukrao dvije lopte.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!