Nogomet

Koeman: 'Bili su superiorni, pogotovo u drugom poluvremenu'

Matej Kačan • srijeda, 17.02.2021.
Koeman: 'Bili su superiorni, pogotovo u drugom poluvremenu'

Ronald Koeman i Antoine Griezmann su priznali kako je Barcelona protiv PSG-a bila mnogo lošija od svog suparnika, ali najavljuju da se u Pariz idu boriti za prolaz...

Kad na domaćem terenu izgubite 4:1, onda nikako ne možete biti zadovoljni svojom partijom. Toga su svjesni i akteri teškog poraza Barcelone od PSG-a, a prvi je trener Ronald Koeman priznao kako njegova ekipa nije bila ni blizu željene razine, posebno u drugom poluvremenu.

"Sigurno je da rezultat ne pokazuje koliko su bili bolji i superiorni. Oni su bili efikasni. U prvom poluvremenu situacija je bila više izjednačena. Na 1:0 imali smo šansu Dembelea. U drugom poluvremenu imali smo probleme u obrani. Oni su pokazali da su fizički jači od nas. Kada povedeš, a oni brzo izjednače, to je uvijek problem. Nismo se dobro branili. Moramo priznati da su bili superiorni u drugom poluvremenu", priznao je Koeman.

Barcelona se raspala i samo joj čudo igra u Parizu. Forma u La Ligi je pokazivala rast, ali je opet ogoljena činjenica da ovoj Barceloni nedostaje mnogo toga za najvišu europsku razinu.

"Pokazali su da su kompletniji od nas. To moramo prihvatiti i napredovati. Znamo da se ovo može dogoditi jer igramo protiv sjajne momčadi, fizički jake, iskusne... Po mnogim stvarima su ispred nas. Rezultat 1:4 je vrlo težak. Ne mogu vas lagati, ovaj rezultat ne daje puno opcija. Ova utakmica je pokazala da nam nedostaju neke stvari da budemo na najboljoj razini."

I Antoine Griezmann se slabo proveo protiv ekipe iz svoje rodne zemlje, a u medije je dospjela snimka njegove svađe s Gerardom Piqueom na terenu. Dokaz je to da mnogo toga ne štima u Barceloni.

"Ovakvi protivnici nas trebaju natjerati da budemo savršeni, da budemo na vrhuncu, a to nismo bili. Ovo nije slika koju želimo prikazati. Želimo vjerovati do zadnje sekunde, ali ovo je bila loša utakmica. Moramo raditi, napredovati i nastaviti. Idemo u Pariz pobijediti. Ne idemo tamo u šetnju", najaio je Francuz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!