Košarka

Sjajni Šamanić vodio Austin do tijesne pobjede

Matej Kačan • četvrtak, 18.02.2021.
Sjajni Šamanić vodio Austin do tijesne pobjede

Austin Spursi su ostvarili novu pobjedu u sklopu NBA G-League, a ovaj put su bili bolji od filijale Houston Rocketsa, Rio Grande Valley Vipersa. Spursi su slavili sa 104:101, a najbolji igrač je bio Luka Šamanić...

Austin Toros Spursi nastavljaju igrati u jako dobroj formi na početku razvojne NBA G-League. Filijala San Antonio Spursa je na 5-1 omjeru, a do pete je pobjede stigla nakon preokreta u posljednjoj četvrtini protiv Rio Grande Valley Vipersa.

Vipersi su na ulasku u posljednjih 12 minuta vodili sa sedam poena razlike, ali su ostali na samo 17 poena u posljednjoj dionici uz 27 primljenih. Veliki preokret je poveo Luka Šamanić koji je bio fantastičan s 29 poena, a zabio je i ključan koš koji je dvije i pol minute prije kraja Spurse odveo na 103:99 i četiri razlike.

Do kraja je njegova ekipa zadržala prednost i slavila je nakon zasad jedinog poraza u kojem Šamanić nije sudjelovao. Mladi hrvatski košarkaš je 29 poena ubacio u 33 minute, a šutirao je 11/25 iz igre uz 4/4 s linije bacanja. Uhvatio je i 12 skokova.

NBA G-League:
Austin Spurs - Rio Grande Valley Vipers 104:101

FOTO: Petrol Olimpija

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!