Košarka

Dario Šarić u 19 minuta na parketu odigrao svoju utakmicu sezone

Branimir Korać • nedjelja, 21.02.2021.
Dario Šarić u 19 minuta na parketu odigrao svoju utakmicu sezone

Phoenix Sunsi nastavljaju u sjajnoj formi, a uvjerljivom noćašnjom pobjedom u Memphisu stigli su do četvrte pozicije na Zapadu...

Pobjeda Sunsa u gostima kod Memphisa nije iznenadila, igraju sjajnu košarku ove sezone i nisu slučajno na četvrtom mjestu na Zapadu.

Grizzliese su pomeli s visokih 128:97, a takav rezultat dao je mogućnost za rotacije i pružanje prilike i onima koji inače manje igraju. Oni najpotrošeniji noćas su imali nešto manju minutažu.

Dario Šarić u ovoj visokoj pobjedi dao je svoj doprinos, odigrao je svoju najbolju ovosezonsku utakmicu i pomogao je Sunsima da mirno odrade posao.

Šarić je na parketu proveo svega 19 minuta, ali je za to vrijeme upisao jednako toliko poena (4/4 za dva, 3/5 za tri, 2/2 slobodna). Osim što je bio drugi strijelac Sunsa, bio je treći po +/- omjeru.

Najefikasniji kod Phoenixa bio je Devin Booker s 23 poena, tricom 5/7 te po pet skokova i asistencija, dok su po 19 poena osim Šarića upisali i Mikal Bridges (šest skokova, 28 minuta) i Cameron Payne uz tricu 5/7 i sedam skokova za 24 minute.

Kod Memphisa Gorgui Dieng ubacio je 15 poena, Ja Morant 12 uz pet skokova i asistencija te Jonas Valančiunas s deset poena i 12 skokova.

NBA:
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 97:128

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!