Rukomet

Grahovac: 'Sarač je bio ljudina, pravi prijatelj, bio je odličan čovjek'

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 22.02.2021.
Grahovac: 'Sarač je bio ljudina, pravi prijatelj, bio je odličan čovjek'
Foto: Pixsell

Rukometni svijet oprašta se od Zlatka Saračevića koji je sinoć iznenada preminuo u Koprivnici od posljedica srčanog udara...

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac ima samo riječi pohvale za Zlatka Saračevića koji nas je sinoć iznenada i prerano napustio.

"Sinoć nas je sve potresla vijest koja je stigla iz Koprivnice, naš Sarač je odradio svoje posljednje minute na rukometnom terenu. Hrvatski rukomet, ali i Hrvatska, izgubili su velikana, igrača koji nas je godinama sve skupa oduševljavao, koji je imao razoran šut ljevicom, koji je protivnike jednostavno mljeo. Ono što je najvažnije, otišao je dobar i veliki čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, pravi prijatelj, bio je odličan čovjek. To je najveći gubitak u cijeloj ovoj situaciji. U ime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut."

U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći ćete se upisati tijekom sutrašnjeg dana, 23. veljače 2021., od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat, Zagreb.

Knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena je danas, 22. veljače, od 16:00 do 19:00 sati i sutra, 23. veljače od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!