Nogomet

Mourinho ponovno na Maksimiru, Dinamo protiv Tottenhama!

Branimir Korać • petak, 26.02.2021.
Mourinho ponovno na Maksimiru, Dinamo protiv Tottenhama!
Foto: Pixsell

Dinamo će u osmini finala Europske lige igrati protiv Tottenhama! Jako težak ždrijeb, vrlo atraktivan protivnik i veliki izazov za hrvatskog prvaka!

Dinamo će se za plasman u četvrtfinale Europske lige boriti s Tottenhamom. Jako težak ždrijeb, ugledan i atraktivan protivnik, ali protivnik protiv kojeg će Dinamo pokušati napraviti nešto više.

Jose Mourinho tako drugi put dolazi na Maksimir kao trener, vodio je u Zagrebu već jednom madridski Real u Ligi prvaka, a Dinamo je s Tottenhamom već igrao u Europskoj ligi i to 2008. godine kada je igrana samo jedna utakmica i to u Londonu gdje je Dinamo stradao s 4:0.

Spursi su projurili do osmine finala Europske lige visokom pobjedom protiv Wolfsbergera u obje utakmice.

U svakom slučaju jako težak posao za Dinamo, no uostalom lagano nije niti moglo biti. Eventualno manje težak ždrijeb.

Prva utakmica trebala bi se igrati u Londonu, a uzvrat u Zagrebu, 11. ožujka je termin prve utakmice, a uzvrat tjedan dana kasnije.

Poznati su i ostali parovi, a svakako se ističe par Manchester United - Milan. Bit će zanimljivo i u dvoboju Rome i Šahtara dok Arsenal ima neugodan posao protiv Olympiakosa.

Sjećamo se, koronavirus u engleskom nogometu pojavio se nakon dvoboja Arsenala i Olympiakosa kada je pozitivni vlasnik grčke momčadi zarazio i Mikela Artetu te je uslijedila serija odgoda porvenstvenih utakmica i prekid sezone.

Osmina finala Europske lige:
Ajax - Young Boys
Dynamo Kijev - Villarreal
Roma - Šahtar
Olympiakos - Arsenal
Dinamo - Tottenham
Manchester United - Milan
Slavia Prag - Rangers
Granada - Molde

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Morales26.02.2021. u 15:26
    Svaka cast na tekstu...bar netko zna sto pise...nikakvi neutralni tereni i jos k tome prva utakmica u Londonu,a uzvrat u Maksimiru (radi Arsenalove utakmice isti dan) ....sve receno kak je,bez lupetanja gluposti...Bravo Sportnet,bravo Korac
    Morales