Nogomet

Mlinarić: 'Cico je uz Zajeca najbolji igrač Dinama svih vremena'

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.03.2021.
Mlinarić: 'Cico je uz Zajeca najbolji igrač Dinama svih vremena'
Foto: Pixsell

Nekadašnji suigrači Zlatka Kranjčara teško su primili vijest o smrti legendarnog Cice, a jedan od njih je i Marko Mlinarić...

Marko Mlinarić dijelio je svlačionicu sa Zlatkom Kranjčarom, njegovali su prijateljstvo i vijest o Cicinoj smrti, jako je potresla Mlinarića. Svih ovih dana bio je u kontaktu s Nikom koji ga je jutros i nazvao i priopćio mu tužnu vijest.

Mlinarić ima samo riječi hvale za Kranjčara, jednako kao i svi drugi njegovi bivši suigrači.

"O tome čovjeku mogu reći samo sve najbolje. Za mene, uz Velimira Zajeca, najbolji igrač Dinama svih vremena. Genijalan čovjek, nogometaš, osoba sa svojim zaraznim osmjehom. Volio je druge ljude i svojim raspoloženjem i njih činio sretnim. Živio je za obitelj, živio je za sve oko sebe, bio je sjajan tip kakvih, nažalost, danas ima sve manje… Čini se kako, nažalost, Bog uzima samo dobre. Bio je nogometni romantičar, kompletan tehničar, sjajan golgeter, za svoju visinu igrao je odlično glavom, vizionar igre, hladnokrvan, rođeni pobjednik", priča Mlinarić za net.hr.

Mlinarić posebno ističe Cicine ljudske osobine, koliko mu je bila važna obitelj, a kao igrača, smatra ga uz Zajeca najboljim Dinamovim svih vremena.

"Učinio je toliko toga za naš Dinamo, za svoj Zagreb, grad koji je toliko obožavao, za našu Hrvatsku ostavio je veliki trag. Na kraju krajeva kojeg je toliko obožavao, s Nogometnim klubom Zagreb vodeći ga je osvojio prvu mjesto, uz Dinamo i Hajduk. Bio je vođa, sjajan čovjek, sve je manje takvih… Obožavao je svog Niku, obožavao je svoju Lanu, obožavao je svoju suprugu i unuke, bio je čovjek kakvih danas nema. Vidim da je u svijetu sve trulo, sve je histerija, a ljudi ne shvaćaju da je jedan život, da odeš u roku sekunde. Hvala mu za sve što je učinio, bio mi je veliki prijatelj, čovjek, za mene uz Zajeca najbolji igrač Dinama svih vremena."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!