Košarka

Lloyd Pierce dobio otkaz u Hawksima

HINA, Matej Kačan • utorak, 02.03.2021.
Lloyd Pierce dobio otkaz u Hawksima

Nakon teškog ulaska u sezonu prošaranog ozljedama i slabim omjerom ekipe, 11. momčad Istoka je smijenila trenera. Lloyd pierce više nije na klupi Atlanta Hawksa...

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Atlanta Hawks otpustila je trenera Lloyda Piercea nakon što je momčad ostvarila tek četiri pobjede u posljednjih 15 susreta i pala na omjer 14-20, odnosno zauzima 11. mjesto u Istočnoj konferenciji.

Tijekom nešto više od dvije sezone na klupi Hawksa Pierce je ostvario skromni učinak od 63 pobjede i 120 poraza u svom prvom poslu kao glavni trener u NBA. Ove se sezone od Hawksa očekivalo više s obzirom na to da su dovedena skupa veteranska pojačanja, ali su ozljede napale mnoge igrače i Hawksi nikako nisu uspjeli biti kompletni.

Piercea će na klupi Hawksa zamijeniti donedavni trener Indiana Pacersa Nate McMillan, koji je dobio otkaz u tom klubu u kolovozu prošle godine nakon ispadanja u prvom krugu doigravanja. McMillan je početak sezone odradio kao Pierceov pomoćnik, a nekoliko utakmica je i vodio sam u odsustvu glavnog trenera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!