Nogomet

Tomić: 'Kup je specifično natjecanje, napravit ćemo sve za prolaz'

Branimir Korać • utorak, 02.03.2021.
Tomić: 'Kup je specifično natjecanje, napravit ćemo sve za prolaz'
Foto: Pixsell

U srijedu su na rasporedu prvi susreti četvrtfinala Kupa, a Rijeka će prolaz tražiti u Gradskom vrtu protiv Osijeka. Goran Tomić debitirat će na klupi Rijeke...

Goran Tomić jučer je preuzeo Rijeku nakon odlaska Simona Rožmana, a već sutra ima težak debi. U četvrtfinalu Kupa gostuje u Osijeku.

"Kup je specifično natjecanje u kojem je najbitniji prolazak, napravit ćemo stvarno sve da to i ostvarimo. Stanje u ekipi je dobro, vidjeli smo dobre stvari, dobru energiju, pozitivu i to mi je najbitnije. Želim od igrača da ostave zadnji atom snage kako bi se plasirali dalje u natjecanju."

Tomić Osječane vrlo cijeni , ali vjeruje da Rijeka u jednoj utakmici ima što za reći.

"Osijek je trenutno možda i u najboljoj formi u ligi, ekipa koja ima glavu i rep, a još se i pojačala u napadu. Imaju kvalitetnog trenera, u naletu su, međutim u jednoj utakmici u nokaut sustavu imaju svoje šanse. Vjerujem u ovu ekipu i da možemo proći."

Tomić je impresioniran organizacijom kluba i svime onim što ga je dočekalo nakon dolaska u klub.

"Znao sam da je Rijeka vrlo dobro organiziran klub, međutim kada sam došao ugodno sam se iznenadio da je to i više od toga što sam očekivao. Sve funkcionira kako treba, prezadovoljan sam i na meni je da zajedno sa stožerom pružim sve od sebe da Rijeku vratimo na onu pravu putanju gdje zaslužuje biti."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!