Košarka

Cibona pronašla pojačanje na bekovskim pozicijama, potpisao Jakov Mustapić

Branimir Korać • srijeda, 03.03.2021.
Cibona pronašla pojačanje na bekovskim pozicijama, potpisao Jakov Mustapić
Foto: Pixsell

Nakon odlaska Bilinovca i ozljede Reynoldsa, u Ciboni su reagirali i doveli u svoje redove Jakova Mustapića...

Prijelazni rok je na kraju i u Ciboni su morali hitno ragirati nakon što su ostali bez Bilinovca i Reynoldsa. Tako su angažirali Jakova Mustapića koji dolazi iz tuzlanske Slobode.

"Sretni smo što smo doveli još jednog hrvatskog reprezentativca! Ovim se potezom samo potvrđuje kakvu politiku Klub vodi glede afirmacije i razvoja hrvatskih igrača", istaknuo je direktor Domagoj Čavlović, a prenosi klupska stranica.

Marin Rozić pojasnio je kako u klubu nisu imali izbora i morali su reagirati na tržištu.

"Nakon ove nezgodne situacije u kojoj smo se našli odlaskom Bilinovca i ozljedom Reynoldsa, morali smo reagirati. Htjeli smo domaćeg igrača kako bi nastavili s idejom s kojom smo krenuli početkom sezone. Jakova poznajem, igrali smo zajedno i u reprezentaciji i vjerujem da će nam pomoći na oba kraja terena", izjavio je Rozić.

Mustapić se zahvalio Slobodi na puštanju u Cibonu što je ipak iskorak u karijeri.

"Za početak bih se htio zahvaliti Košarkaškom klubu Sloboda, predsjedniku Berbiću i treneru Mulaomeroviću što su prepoznali priliku koja mi se ukazala, priliku da igram na većem nivou, vraćanja kući i igranju u svom gradu. Nisu mi pravili probleme oko prelaska u Cibonu unatoč ne baš bajnoj situaciji u kojoj se njihov klub nalazi. Zahvalio bih se i ljudima iz Cibone na ukazanom interesu. Ja sam kao klinac odrastao na žutom teleskopu gledajući Cibonu tako da je ovo ostvarenje dječačkog sna, unatoč tome što sam mlađe kategorije proveo u Cedeviti. Uvijek je ta povezanost s Cibonom iz djetinjstva bila tu. Jedva čekam doći u Zagreb, početi trenirati, upoznati nove suigrače i trenera. Želim se što prije prilagoditi sustavu i da zajedno ostvarimo što bolje rezultate do kraja sezone."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!