Hrvatski kup, Četvrtfinale, 03.03.2021, 17:00 h, Stadion u Maksimiru
Suci: Ivan Bebek (Rijeka), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Jerko Crnčić (Vrbovec)
Dinamo
Dinamo
Bruno Petković 70' (11m)
Arijan Ademi 78'
2:0(0:0) Slaven Belupo
Slaven Belupo

Dinamo bez velike igre i utroška energije do polufinala

Branimir Korać • srijeda, 03.03.2021.
Dinamo bez velike igre i utroška energije do polufinala
Foto: Pixsell

Dinamo je bez nekih velikih problema izborio nastup u polufinalu Kupa. Igrao je protiv Slaven Belupa i upisao pobjedu 2:0...

Modri su se pridružili Rijeci u polufinalu Kupa rutinski odrađenim poslom protiv Slaven Belupa. Još jednom je Zoran Mamić mogao šarati sa sastavom, odmarati dio igrača, a pružiti priliku nekima koji su manje igrali i da se to ne osjeti na rezultatu.

Ovo je bio dosta sličan dvoboj onom u prvenstvu koji je odigran za vikend. Još jednom prvo poluvrijeme nikako nije bilo dobro, a kada su krenule izmjene, situacija se donekle promijenila.

U prvih 45 minuta i jedni i drugi imali su nekoliko pokušaja, ali ne i konkretnih prijetnji. Jedinu pravu šansu imao je Dinamo i to u 28. minuti kada je Perić odlično pucao glavom, pred vratima je bio Gavranović koji malo skreće loptu, ali Filipović je bio spreman i na to te obranio pokušaj.

U drugom dijelu, nakon "bukvice" u svlačionici, Modri su zaigrali nešto agresivnije, ali ritam su pronašli tek u drugoj polovici drugog poluvremena kada su ušli Petković i Ivanušec, a upravo su oni zakuhali prvi gol. Ivanušec je pucao, rukom je igrao Lulić, a Petković je s 11 metara doveo Dinamo u vodstvo.

Niti desetak minuta kasnije Petković prolazi kroz obranu i puca iskosa, Filipović odbija loptu točno na nogu Ademiju koji lakoćom zabija.

Do kraja nije bilo promjena i Dinamo mirno prolazi dalje.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!