Nogomet

Allegrijev agent: 'Max čeka pravi projekt'

Matej Kačan • četvrtak, 04.03.2021.
Allegrijev agent: 'Max čeka pravi projekt'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Višestruki prvak Italije i finalist Lige prvaka kao trener Juventusa Max Allegri je i dalje bez posla, a njegov agent tvrdi da Talijan sam čeka pravi projekt...

Jedan od najpoštovanijih i najcjenjenijih nogometnih trenera svijeta, nekadašnji stručnjak Milana Juventusa Max Allegri i dalje je bez kluba. Talijana se spominjalo u kontekstu poslova u Manchester Unitedu, PSG-u, Real Madridu i ostalim klubovima, ali i dalje nije sjeo na klupu.

Allegri je bez kluba već sezonu i pol otkako ga je Juventus zamijenio Mauriziom Sarrijem, ali je jednu sezonu morao čekati kako bi primio ostatak ugovorom dogovorenog novca. No, ni u polusezoni nakon isteka tog roka još nije pronašao posao. Njegov agent Giovanni Branchini uvjerava javnost kako je to slučaj njegovim izborom.

"Primio je nekoliko ponuda koje nismo ni razmatrali. Vrlo je opušten i spreman je za povratak radu nakon perioda odmora koji je prvo bio ugodan, a sad se već čini malo isforsiranim. No, čeka na projekt koji će ga uvjeriti, a to se i dalje nije dogodilo", kazao je.

Na direktno pitanje o tome je li ga Napoli kontaktirao, Branchini nije imao komentara.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!