Nogomet

[VIDEO] Zlatko Kranjčar ispraćen na vječni počinak u Aleji velikana na Mirogoju

Branimir Korać, HINA • petak, 05.03.2021.
[VIDEO] Zlatko Kranjčar ispraćen na vječni počinak u Aleji velikana na Mirogoju
Foto: Pixsell

Nakon komemoracije koja je održana u Westinu, Zlatko Kranjčar pokopan je na zagrebačkom groblju Mirogoj gdje se okupilo nekoliko stotina prijatelja, članova obitelji i građana...

Ponosno i dostojanstveno ispraćen je Zlatko Kranjčar na vječni počinjak. Pred nekoliko stotina prijatelja, bivših suigrača, igrača, sportskih djeklatnika, članova obitelji i u konačnici građana, Cico je krenuo prema vječnom počivalištu.

Sin Niko emotivno se oprostio od Cice na komemoracji u Westinu, a na Mirogoju je govor održala kći Lana.

Na vječni počinak ispraćen je uz najdraže mu zagrebačke popevke "Dobro mi došel prijatel", "Moj Zagreb, tak imam te rad" i "Fala".

"Tata, zahvaljujem tebi i mami što ste nas primjerom naučili što je ljubav, bezuvjetna, beskrajna. Hvala vam na usađenim vrijednostima, a koje mi danas prenosimo na naše obitelji. Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim plućima, s radošću i veseljem. Ne opterećivati se preprekama, već ih preskakati. Svojim si mi primjerom omogućio da sanjam da je sve moguće. Simbol si generacija jednoga grada, a meni si tata, moj djeci, djed," kazala je Lana.

Kranjčar će počivati u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. Slavena Zambatu i Krasnodara Roru koji su preminuli prošle godine.

Dodajmo kako će Knjiga sjećanja u spomen na Zlatka Kranjčara bit će izložena na stadionu Maksimir od petka, 5. ožujka u 14 sati do ponedjeljka 8. ožujka u 20 sati.

Knjiga će biti izložena u Dinamovom fan shopu na stadionu Maksimir i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!