Košarka

Jovanović: 'Apsolutno poštujemo Šibenku, pobijedila nas je u prošlom susretu'

Branimir Korać • utorak, 09.03.2021.
Jovanović: 'Apsolutno poštujemo Šibenku, pobijedila nas je u prošlom susretu'

Košarkaši Cibone u srijedu od 18 sati u Domu Dražena Petrovića igra protiv Šibenke i traži važnu pobjedu...

Nastavlja se pakleni ritam Cibosa koji već sutra imaju novu utakmicu, ovaj put u Domu Dražena Petrovića igraju protiv Šibenke.

Trener Cibone Vladimir Jovanović ozbiljno prilazi ovom susretu, s razlogom jer je Cibona ne tako davno poražena u Šibeniku.

"Sutra nas na domaćem terenu čeka utakmica s ekipom Šibenke, još jedna utakmica za koju se dobro pripremamo. Apsolutno poštujemo protivnika. Pobijedili su nas u posljednjoj utakmici tako da ih maksimalno ozbiljno shvaćamo i pripremamo. Važno je da igramo dobro i potvrdimo pobjede koje smo ostvarili u zadnje vrijeme. Nadam se da će to biti jedna od naših dobrih utakmica, da ćemo naći način da budemo svježi i da ćemo biti zadovoljni na kraju", istaknuo je Jovanović za Ciboni nu stranicu.

Krešimir Radovčić je Šibenčanin u redovima Cibone i svjestan je koliko je njegova bivša momčad neugodan protivnik.

"Šibenka je jako neugodna ekipa što su pokazali i zadnji put. Mi se zbilja nismo pokazali u najboljem svjetlu na Baldekinu i vjerujem da će sada biti drugačija priča. U dobrom smo ritmu, dižemo se u igri i mislim da ćemo gledati kudikamo kvalitetniju predstavu od te. Želimo nastavak pozitivnog niza, ali i pokazati da igramo dobru košarku", kaže Radovčić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!