Rukomet

Pavlović: 'Ključna će biti druga utakmica protiv Portugala'

Mihaela Bradovski • utorak, 09.03.2021.
Pavlović: 'Ključna će biti druga utakmica protiv Portugala'

Domagoj Pavlović napokon je zdrav i spreman pomoći reprezentaciji. Najveći pehist među hrvatskim rukometašima borit će se za odlazak na Olimpijske igre, najveću pozornicu na kojoj bi s Hrvatskom bio...

Hrvatska odrađuje pripreme za kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre, a Domagoj Pavlović napominje kako nema previše vremena za eksperimentiranje.

"Jučer smo odradili prvi trening, sada je krenuo i drugi dan. Nemamo previše vremena za eksperimentiranje s taktičkim varijantama. Ono na čemu smo dosad radili, pokušat ćemo nadograditi i poboljšati, imamo još dva dana do puta u Montpellier."

Pavlović dodajekako motiva ne nedostaje.

"Ono što je bilo u prvom mjesecu je iza nas, trebamo gledati prema naprijed. Nema većeg motiva za jednog sportaša od odlaska na Olimpijske igre, sigurno je da nam motiva i želje neće nedostajati."

Dio priprema obavljen je i prije okupljanja, igrači su dobili videa prema kojima su se upoznavali s protivnicima i zamislima izbornika Horvata.

"Nemamo previše vremena za pripremu pa smo dobivali od izbornika video analize i taktičke zamisli koje ćemo pokušati kroz par treninga istesati. Trebamo povećati agresivnost i pokretljivost u obrani i iz toga će ići brza tranzicija."

"Igra se na jednu utakmicu i sve je moguće. Mi ćemo dati sve od sebe, a po meni ključna će biti druga utakmica protiv Portugala."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!