Nogomet

Mourinho: 'Dinamo je razina iznad svih naših dosadašnjih protivnika'

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.03.2021.
Mourinho: 'Dinamo je razina iznad svih naših dosadašnjih protivnika'

Jose Mourinho nije otkrio sastav s kojim će Tottenham istrčati u četvrtak protiv Dinama, ali je najavio kako će biti promjena u odnosu na momčad koja je istrčala protiv Crystal Palacea u prošlom kolu...

Na Mourinhovoj pressici uoči dvoboja s Dinamom, Modri su bili u drugom, možda čak i treće planu. Interes novinara bio je prema nekim drugim stvarima pa je tako Mourinho sa zadovoljstvom u drugom dijelu pressice dočekao i jedno pitanje vezano uz Modre.

"Kao prvo, hvala vam na pitanju, ovo je prvo pitanje vezano uz Dinamo. Ovdje sam zbog utakmice Europske lige i vi ste prvi koji ste mi uputili pitanje vezano uz utakmicu", krenuo je Mourinho nakon što mu je novinar postavio pitanje bi li bila katastrofa da Spursi izgube od Dinama i koji bi Dinamovi igrači mogli igrati u Premier ligi.

"Mislim da na ovoj razini ne možemo govoriti o autsajderima. Momčad koja se bori za ulazak među osam najboljih je dobra i priča o autsajderu ne uklapa se u moje razmišljanje o nokaut fazi."

Mourinho je istaknuo Dinamovo iskustvo igranja europskih utakmica.

"To je vrlo dobra momčad, puno i dobro se brane, dobri su u kontranapadu, imaju tehničku kvalitetu i fizički su moćni. To je dobra momčad s puno iskustva i nije prvi put u europskim natjecanjima."

Veliki Portugalac smatra kako je Dinamo najteži protivnik Tottenhama u dosadašnjem dijelu natjecanja u Europskoj ligi.

"Svake godine igraju u Europi, nedavno su igrali i u Ligi prvaka, imaju dosta internacionalaca. Dinamo je razina iznad svih naših dosadašnjih protivnika, klubovi s kojima smo dosad igrali potpuno su druga razina u odnosu na Dinamo, bit će nam jako teško. Dinamo ima dobre igrače, ali neću ih poimence spominjati, njihovi menadžeri bili bi jako sretni da to napravim i da iskoriste moje riječi kako bi ih promovirali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!