Rukomet

Horvat odredio 20 putnika za Montpellier, Matej Hrstić prekobrojan

Branimir Korać • srijeda, 10.03.2021.
Horvat odredio 20 putnika za Montpellier, Matej Hrstić prekobrojan
Foto: Pixsell

Nakon posljednjeg treninga u Zagrebu, novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat odredio je putnike za Montpellier na kvalifikacije za Olimpijske igre...

Poznato je 20 putnika na kvalifikacije za Olimpijske igre, turnir koji će se održati u Marseilleu. Sve je već poznato, Hrvatsku čeka vrlo zahtjevan i težak posao protiv domaćina Francuske, Portugala i Tunisa, a dvije najbolje reprezentacije s ovog turnira odlaze u Tokio.

Na pripremama u Zagrebu Horvat je imao 21 igrača, a kako je IHF dozvolio da svaka reorezentacija ima 20 igrača, jedan je bio prekobrojan.

Horvat je odlučio u Zagrebu ostaviti Mateja Hrstića kojeg prvotno nije bilo niti među putnicikma za Svjetsko prvenstvo u Egipat.

Hrvatska reprezentacija u Montpellier putuje sutra u jutarnjim satima, charter letom iz zagrebačke zračne luke dr. Franjo Tuđman. Po dolasku u Montpellier, uslijedit će PCR testiranje te ostali protokoli.

Horvat se odlučio za sljedeće igrače:

Vratari: Ivan Pešić, Mate Šunjić, Marin Šego

Krila: Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, David Mandić, Ivan Čupić

Pivoti: Željko Musa, Marino Marić, Ilija Brozović, Krešimir Kozina

Vanjski: Luka Cindrić, Marko Mamić, Igor Karačić, Domagoj Duvnjak, Ivan Martinović, Luka Šebetić, Šime Ivić, Domagoj Pavlović, Halila Jaganjac

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!