Nogomet

Koeman: 'Messi ne bi trebao imati sumnje oko ove ekipe'

Matej Kačan • četvrtak, 11.03.2021.
Koeman: 'Messi ne bi trebao imati sumnje oko ove ekipe'

Barcelona je u osmini finala Lige prvaka ispala od PSG-a, a trener Ronald Koeman je ipak zadovoljan igrom u uzvratu, a progovorio je i o sudbini Lea Messija u Barceloni...

Iako je Barcelona ispala od PSG-a, Lionel Messi ne bi trebao imati sumnje oko smjera u kojem ide ova nova momčad Barcelone. Poručio je to Ronald Koeman koji je nakon remija kojim je Barcelona ispala u osmini finala Lige prvaka izrazio ponos prema svojoj ekipi koja je ipak odigrala sjajno.

"Imamo dobre osjećaje. Ispali smo i tužni smo zbog toga, ali smo otežali PSG-u. Odigrali smo sjajnu utakmicu u prvom poluvremenu. Zaslužili smo da bude 2:1 na poluvremenu i tad bi sve bilo moguće. Riskirali smo, pritiskali, dominirali i stvorili dovoljno šansi koje ipak nismo iskoristili", kazao je Koeman.

Nakon ispadanja se opet aktualizirala priča o odlasku Messija iz kluba. Argentincu ističe ugovor i svakako ne želi ispadati u osmini finala Lige prvaka, ali je Koeman uvjeren da Messi ostaje u klubu.

"Krenuli smo u novom smjeru. Da, tužno je što Messi i Ronaldo nisu ušli u četvrtfinale. No, Messi sam mora odlučiti o svojoj budućnosti, nitko mu tu ne može pomoći. Već duže vidi da ova ekipa ide u pravom smjeru i ne može imati sumnje oko smjera u kojem idemo nakon ovih promjena i mladića koji idu u pravom smjeru. Svi mogu biti ponosni, uključujući i predsjednika. Pokazali smo svoje lice i od prve do zadnje sekunde smo vidjeli momčad koja je željela slaviti u ovom dvomeču", poručio je trener Barcelone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!