Rukomet

[VIDEO] Kozina: 'Nabili smo tempo u početku, na kraju je nedostajalo i malo sreće'

Matej Kačan • petak, 12.03.2021.
[VIDEO] Kozina: 'Nabili smo tempo u početku, na kraju je nedostajalo i malo sreće'
Foto: Pixsell

Pivot Hrvatske Krešimir Kozina je nakon susreta reagirao na poraz od Francuske, a naglasio je greške i nesreću u drugom poluvremenu...

Na poraz Hrvatske od Francuske je reagirao i pivot hrvatske reprezentacije Krešimir Kozina. Krešo je naglasio dobro prvo poluvrijeme i obranu u kojoj se mnogo trošilo, a kasnije su porazu kumovali i neki promašeni ziceri.

"Igrali smo duboku i pokretljivu obrani u kojoj se mnogo troši, od početka smo nabili i kontrolirali tempo, a onda smo moža i promašili koji zicer i imali nekoliko nesretnih odluka. Kasnije nam je možda nedostajalo i sreće da izvučemo pobjedu."

Hrvatska je imala utakmicu u džepu, a onda je sve prosula. Kozina je istaknuo da je razočaran ishodom susreta.

"Mogu reći da sam razočaran, prije utakmice i na poluvremenu smo se osjećali jako dobro, kao da smo sve pročitali, a onda su se dogodili ovi razlozi koje sam ranije nabrojao. To je sport", kazao je, a onda najavio susret s Portugalom:

"Znamo da nas sutra čeka jedna jednako kvalitetna reprezentacija. Uvijek kažem da si dobar onoliko koliko si bio dobar u zadnjoj utakmici. Nadam s eda ćemo nakon sljejdeće utakmice biti pobjednici", zaključio je Kozina.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!