Nogomet

Simeone: 'Chelsea u ovom trenutku nema slabosti, jedino ne znamo kako reagira kada gubi'

Branimir Korać • srijeda, 17.03.2021.
Simeone: 'Chelsea u ovom trenutku nema slabosti, jedino ne znamo kako reagira kada gubi'

Posebno zanimljiv trebao bi večeras biti dvoboj između Chelseaja i Atletica. Chelsea je slavio u Madridu, ali Atletico i dalje vjeruje u svoje šanse.

Chelsea je u naletu, od dolaska na klupu Thomasa Tuchela ne zna za poraz, ali Atletico će to pokušati promijeniti. Diego Simeone isto tako nada se i kako će Luis Suarez proraditi i napokon doći do pogotka u Ligi prvaka ove sezone.

"Vjerujem da je Suarez jako bitan za nas. Možda je sutra pravo vrijeme da prekine taj niz bez pogotka, zašto ne, moda će to biti krasan dan. Mislim da Chelsea u ovom trenutku nema slabosti. Jedino što još ne znamo kako reagira kada je u zaostatku. Od dolasku Tuchela nije bio u takvoj situaciji i nećemo znati dok se ne dogodi", kaže Simeone.

Prvu utakmicu u Madridu Chelsea je dobio s 1:0, a Simeone poziva na strpljenje jer može do pozitivnog rezultata doći i u zavrpnici.

"Igramo protiv momčadi kojoj ide jako dobro od dolaska novog trenera, nemaju još poraz. Kod kuće se osjećaju posebno moćno i igraju vrlo dobro. Imali su poput nas utakmice koje su bile i tijesne i teške, a sutra nam igra samo jedan ishod - pobjeda. Moramo utakmicu odvesti u vode koje nam odgovaraju. Znamo što nam je važno, a hoćemo li do željenog rezultata doći u desetoj ili 84. minuti, manje je važno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!