Vodeni sportovi

Grci namučili Mladost u prvom susretu četvrtfinala Eurokupa

Branimir Korać • četvrtak, 18.03.2021.
Grci namučili Mladost u prvom susretu četvrtfinala Eurokupa
Foto: Pixsell

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti u prvom susretu četvrtfinala Eurokupa svladali su u svom bazenu grčki Vouliagmeni s 11:10...

Grčki Vouliagmeni, sukladno najavama iz taboa Mladosti, predstavio se kao vrlo neugodan i težak protivnik. Iako su u Mladosti uporno ponavljali kako je želja izbjeći Mađare kako bi put prema prolazu bio ugodniji, pokazalo se i kako je Vouliagmeni jednako neugodan.

Iskusni gosti od početka su stvarali probleme, poveli su s 2:0, ali Mladost je ipak uspjela do kraja prve dionice nakratko i povesti.

U drugoj četvrtini Mladost je s dva gola Luke Bukića otišla na 6:4 te se napokon odvojila, međutim Grci su uspjeli uhvatiti priključak i na poluvrijeme otići sa 6:6.

U drugom poluvremenu dugo se igralo gol za gol da bi Mladost 28 sekundi preko kraja golom Josipa Vrlića povela 11:9, ali Vouliagmeni je ipak sedam sekundi prije kraja preko Troulosa osigurao si ugodnijih 11:10.

Kod Mladosti po tri gola postigli su Cosmin Radu, Luka Bukić i Josip Vrlić. Kod poraženih trostruki strijelac bio je legendarni kapetan Chrystos Afroudakis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!