Nogomet

Junak utakmice, veličanstveni Oršić: 'Ovo su rezultati za povijest, utakmica za sjećanje'

Jan Šneler • četvrtak, 18.03.2021.
Junak utakmice, veličanstveni Oršić: 'Ovo su rezultati za povijest, utakmica za sjećanje'
Foto: Pixsell

Heroj zagrebačke utakmice, Mislav Oršić, ne samo što je odigrao fenomenalnu utakmicu nego je s tri pogodaka potpuno slomio Tottenham i odigrao najbolju utakmicu u dresu Dinama...

Često se nakon velikih pobjeda igrače naziva herojima, ponekad pretjerano, ali večeras Mislav Oršić zaslužuje taj epitet. Fenomenalna igra, tri prekrasna pogotka i njegova najbolja utakmica u dresu Dinama. Krilo zagrebačke momčadi odigralo je utakmicu za pamćenje.

"Svi smo disali kao jedno, utakmica za sjećanje. Poslije prve utakmice smo osjetili da možemo, ali nismo puno pokazali. Ovdje nam je sve išlo za rukom, odlična utakmica i presretni smo što smo prošli dalje", rekao je nakon susreta Oršić.

Oršić je odveo Dinamo u četvrtfinale Europske lige, a tko će biti novi protivnik saznat ćemo na ždrijebu sutra. Što se tiče Oršića, protivnik nije bitan u situaciji kada Dinamo ovako igra.

"Nemamo kočnice, moramo ostati ponizni, ali nadati se najboljem protiv bilo kojeg protivnika. Ovo su rezultati za povijest", zaključio je Oršić.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!