Nogomet

Engleski mediji: Oršić lijepim hat-trickom izbacio sramotne Spurse, sezona u raspadu

Matej Kačan • četvrtak, 18.03.2021.
Engleski mediji: Oršić lijepim hat-trickom izbacio sramotne Spurse, sezona u raspadu
Foto: Pixsell

Poslovično strogi engleski mediji nikako nisu štedjeli Tottenham i Josea Mourinha nakon poraza od Dinama i ispadanja iz Europske lige. Svi su složni: Tottenham se osramotio, a junak pobjede je Mislav Oršić...

Iako prije utakmice nisu davali previše pažnje uzvratu Dinama i Tottenhama, poslovično strogi engleski mediji odmah su reagirali na čudo u Maksimiru i ispadanje Spursa od Dinama.

Najoštriji je Daily Mail koji govori o tome da se sezona Spursa raspala te da ih je Mislav Oršić hat-trickom izbacio nakon očajne predstave u Hrvatskoj.

Isti medij navodi da se Tottenham mogao vratiti golom u gostim, ali da je Dominik Livaković upisao dvije sjajne obrane Harryju Kaneu te je osigurao prolaz Dinamu. Mirror je naslovnicu sporta posvetio konjičkim sportovima, ali je također bio vrlo oštar pa navodi da je Dinamo osramotio Mourinhovu momčad.

Mirror također govori da su Mourinhove trupe došle u Zagreb kao gotovo sigurne za prolaz, ali je Oršić imao druge ideje te je postigao "spektakularan hat-trick". Navodi se i da je Dinamo pobjedom ponizio engleske goste.

Sky i Guardian su složni u sipanju pohvala prema Oršiću pa Sky Sports navodi da je Oršićev "prelijep" hat-trick natjerao Tottenham da "plati za očajnu partiju u Hrvatskoj", iako je Tottenham imao pole-position za prolazak u četvrtfinale.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!