Nogomet

Zrinjski uz dva gola Ivančića okrenuo tuzlansku Slobodu

Branimir Korać • nedjelja, 21.03.2021.
Zrinjski uz dva gola Ivančića okrenuo tuzlansku Slobodu
Foto: Pixsell

U 23. kolu Premijer lige BiH odigrana su tri susreta, a Zrinjski iz Mostara upisao je domaću pobjedu protiv Slobode iz Tuzle...

Sergej Jakirović suočio se s dosta problema uoči susreta protiv tuzlanske Slobode, ali njegova momčad ipak je u drugom poluvremenu upisala pobjedu. Bez šestorice protimaca ušao je u ovaj susret i onda se još odmah dogodio šok u prvoj minuti kada je bivši igrač Intera iz Zaprešića Abid Mujagić zabio za vodstvo gostiju.

U drugom dijelu Jakirović je povukao dobre izmjeni i njegova momčad stigla je do preokreta. Na početku drugog poluvremena u igru je ušao Josip Ivančić te postiogao dva pogotka, asistirao je još Draganu Juranoviću za jedan i Zrinjski je upisao pobjedu.

Radnik iz Bijeljine dva puta je vodio u gostima kod Veleža, ali nije uspio slaviti već se morao zadovoljiti remijem 2:2.

Vodeći pogodak za goste postigao je Matej Jelić iz kaznenog udarca, a drugi put Radnik je u vodstvo doveo Faruk Gogić. Rođeni su se vraćali golovima Samira Radovca i Dejana Georgijevića.

Premijer liga BiH, 23. kolo:
Borac Banja Luka - Mladost DK 1:0
Zrinjski - Sloboda 3:1
Velež Mostar - Radnik Bijeljina 2:2

FOTO: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!