Nogomet

Erlić: 'Prva utakmica je najvažnija, jako je bitno kako ćeš krenuti u turnir'

Branimir Korać • utorak, 23.03.2021.
Erlić: 'Prva utakmica je najvažnija, jako je bitno kako ćeš krenuti u turnir'
Foto: Pixsell

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za početak Europskog prvenstva koje će otvoriti susretom protiv snažnog Portugala...

Bliži se početak Europskog prvenstva, hrvatska reprezentacija jučer je doputovala u Sloveniju, neki igrači stigli su iz Zagreba s okupljanja reprezentacije, a neki poput Martina Erlića izravno iz kluba.

"Smjestili smo se i mislim da imamo sve da odradimo turnir na najbolji način. Dio nas je imao jučer samo regeneraciju, mi koji smo zadnjih dana imali utakmice, malo smo odmorili i od danas smo svi opet u punom treningu te krećemo s uigravanjem za Portugal."

Stoper Spezije imao je priliku igrati protiv jakih portugalskih aduta Dioga Dalota i Rafaela Leaa.

"Ovo je sigurno jedna od mojih boljih sezona. S Dalotom i Leaom sam se susreo prije tri-četiri tjedna, tehnički su jako dobro potkovani, vrlo su brzi i trebamo biti jako oprezni. Leao je posebno brz, kao stoper sam igrao protiv njega već dva puta, ali ako si koncentriran na onog koga čuvaš, neće biti problema."

Bez obzira na kvalitetu protivnika, Erlić vjeruje u dobar rezultat.

"Trebamo biti koncentrirani svih 90 minuta, ta prva utakmica je najvažnija i jako je bitno kako ćeš krenuti u turnir. Dat ćemo sve od sebe da krenemo što bolje."

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!