Ostali sportovi

Miočić: 'Žao mi je što sam iznevjerio prijatelje i navijače u Clevelandu i Hrvatskoj'

Matej Kačan • ponedjeljak, 29.03.2021.
Miočić: 'Žao mi je što sam iznevjerio prijatelje i navijače u Clevelandu i Hrvatskoj'
Foto: Pixsell

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić se obratio navijačima i prijateljima nakon poraza od Francisa Ngannoua kojim je izgubio naslov...

Dan nakon teškog poraza od Francisa Ngannoua kojim je izgubio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji, oglasio se i Stipe Miočić. Američki borac hrvatskih korijena je odmah nakon borbe prevezen u bolnicu pa se javio preko svog Instagrama gdje je dao svoj osvrt na borbu, čestitao je protivniku, ali i najavio što donosi bliža budućnost.

"Prije svega, u redu sam. Znam da to nije bio moj najelegantniji pad, ali sam bio u nesvijesti, pa se dogodi.

Svim mojim navijačima i prijateljima, prije svega u Clevelandu i Hrvatskoj, volim vas i žao mi je što sam vas iznevjerio. Hvala mojoj ekipi, znam da svaki poraz osjećate kao i ja. Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek neko vrijeme bole, no to je stvar kod ovog posla. Ne možete pobijediti u svakoj i važno je razumjeti da su porazi jednak dio sporta i života, kao i pobjede. Nikad nemojte zaboraviti da će vas Bog staviti na mjesto na kojem trebate biti u tom trenutku. Ne možete patiti nad time što ste trebali učiniti bolje, ali možete učiti i napredovati te sljedeći put doći bolje pripremljeni. Nažalost, udaljio sam se od plana. Osjećao sam se sjajno na ulasku u drugu rundu te sam vidio da je počela prema planu. On se umarao, a ja sam nastupio previše hrabro i nezaštićeno. Nisam bio u dobrom stavu za primiti udarac. On je vidio priliku, učinio je što bi i svaki drugi sjajni borac napravio. To je bila moja greška koju prihvaćam, neće se ponoviti. Želio bih čestitati Francisu i njegovoj ekipi na zasluženoj pobjedi. Subota navečer je bila vaša večer, uživajte! Što se mene tiče, neko vrijeme ću se posvetiti obitelji i dočekati svog sina na ljeto", poručio je Miočić.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!