Košarka

Clippersi dovršavaju posao oko dovođenja DeMarcusa Cousinsa

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.04.2021.
Clippersi dovršavaju posao oko dovođenja DeMarcusa Cousinsa

Ivica Zubac dobiva konkurenciju, potvrda toga sve je bliže. DeMarcus Cousins trebao bi u narednim danima staviti potpis na desetodnevni ugovor...

Već danima se govori o potencijalnom dolasku DeMarcusa Cousinsa u LA Clipperse, a priča polako dobiva i ozbiljne konture.

Naime Shams Charania javlja kako će Cousins staviti potpis na desetodnevni ugovor koji kasnije može postati i ugovor do kraja sezone.

Prije potpisa ugovora Cousins mora proći COVID-19 protokol prije potpisa ugovora i priključivanja svojoj novoj momčadi

Ivica Zubac tako dobiva konkurenciju, tu je i Serge Ibaka koji će se uskoro vratiti nakon ozljede i ako Cousins zadovolji te ostane na duže vrijeme, bit će gužve i borbe za minutažu.

Cousins je u sezonu ušao kao centar Houston Rocketsa, ali je otpušten, no bez obzira na sve probleme koje je imao s ozljedama, tek mu je 30 godina i može još puno pružiti.

Četverostruki All-Star sudionik i osvajač zlata s Olimpijskih ugara u Riju te Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, u karijeri je na prosjeku od 20.8 poena i 10.7 skokova po susretu. U dresu Rocketsa imao je najskromnije učinke u dosadašnjem dijelu NBA karijere, prosječno je bilježio 9.6 poena i 7.6 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.04.2021. u 10:59
    igraju sporo
    Obrisan korisnik