Nogomet

Cannavaro: 'Juventus bi napravio dvostruku pogrešku da otpusti Pirla'

Mihaela Bradovski • utorak, 06.04.2021.
Cannavaro: 'Juventus bi napravio dvostruku pogrešku da otpusti Pirla'

Juventus ove sezone nema rezultate kakvi se od njega očekuju i Andrea Pirlo je pod udarom javnosti. Pritisak je sve veći i traži se promjena trenera...

Stvari ne idu baš onim smjerom kojim se Andrea Pirlo nadao, Juventus je ispao iz Lige prvaka, a i sve je dalje od obrane naslova prvaka. Teška sezona i za Juventus i za Pirla, zaziva se promjena trenera, a Fabio Cannavaro to ne podržava.

"Smirite se, kada je Juventus uzimao Andreu, znao je jako dobro da nema iskustva. Logično je da mu treba vremena za sazrijevanje, a napravio je neke dobre stvari, uveo je u momčad mlade igrače i dobro se nosi s vrlo kompliciranom i zahtjevnom svlačionicom. Naravno da je i griješio, ljudi smo, ali ako ga ne potvrdi za ostanak na klupi, zašto ga je Juventus onda dovodio? Napravio bi tako dvostruku pogrešku, a ne treba kriviti samo Pirla za pogreške koje igrači rade", kaže Cannavaro.

U sličnoj situaciji bio je i Gennaro Gattuso kojeg su mediji također stavili na izlazna vrata pa se situacija okrenula.

"Ne govorim to jer je riječ o mojim prijateljima. Prije dva mjeseca neki su govorili sve najgore o Gattusu, ali kad si trener, brojevi se pamet. Sada kada ima četiri pobjede zaredom i napokon nema problema s ozljedama, sada svi šute."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!