Košarka

Poznata tri para četvrtfinala, Barcelona čeka protivnika

Branimir Korać • subota, 10.04.2021.
Poznata tri para četvrtfinala, Barcelona čeka protivnika
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Odigrano je posljednje kolo regularnog dijela sezone u Euroligi, a nakon njega poznati su parovi četvrtfinala. Jedino još Barcelona čeka svog protivnika, bit će to Zenit ili Valencia...

Povratak Paua Gasola na parket u dresu Barcelone obilježio je posljednje kolo regularnog dijela sezone, Barcelona je upisala poraz, ali bez ikakvih posljedica. Regularni dio sezone završila je na prvom mjestu i čeka osmoplasiranu momčad Eurolige.

Tko će biti protivnik Barcelone tek će se vidjeti, ali računica je poprilično jasna. Zenit u ponedjeljak u predzadnjoj utakmici regularnog dijela sezone dočekuje Panathinaikos, pobjeda donosi Zenitu osmo mjesto i seriju protiv Barcelone u četvrtfinalu, a ako ga Panathinaikos iznenadi, Valencia će kao osmoplasirana u doigravanje i na noge Barceloni.

Nakon toga odigrat će se još jedna utakmica, ujedno i zadnja u regularnom dijelu sezone, u srijedu CSKA dočekuje Panathinaikos u susretu bez ikakvog značaja.

CSKA je završio sezonu na drugom mjestu i u doigravanju igra protiv Fenerbahčea, a trećeplasiranio Anadolu Efes igrat će protiv madridskog Reala. Posljednji par čine četvrtoplasirani Armani iz Milana i Bayern.

Četvrtfinalne serije kreću 20. travnja, a igra se na tri pobjede u seriji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!