Nogomet

Pochettino: 'Bit će trenutaka u kojima ćemo se mučiti, tada moramo pokazati zajedništvo'

Branimir Korać • utorak, 13.04.2021.
Pochettino: 'Bit će trenutaka u kojima ćemo se mučiti, tada moramo pokazati zajedništvo'

Nakon pobjede 3:2 u Njemačkoj, PSG na Parku prinčeva dočekuje Bayern. Mauricio Pochettino očekuje jako težak posao u uzvratu...

Bayern je velika momčad i ne može se nikada otpisati, svjesni su toga u Parizu. Međutim u prilog im ne ide niti podatak o igri u gostima i kod kuće, PSG puno bolje reagira na gostujućem terenu nego svom. Želja mu je da se to promijeni, možda već i od ovog dvoboja.

"Slažem se da bolje izgledamo u gostima nego kod kuće. To je nešto na čemu ćemo morati raditi na kraju sezone, a nadam se da će se to okrenuti susretom protiv Bayerna", kaže Mauricio Pochettino.

U odnosu na dvoboj u Münchenu, PSG neće imati na raspolaganju Marquinhosa koji je zaradio ozljedu, a u konkurenciji je ponovno zaraženi Marco Verratti, no on bi trebao krenuti s klupe.

"Bayern je najbolja momčad svijeta i naš stav bit će jako bitan u ovom susretu. Bit će teško zadržati posjed, bilo je tako i protiv Barcelone, ali dosta toga ovisit će i o tome kako ćemo se mi postaviti."

"Bit će veliki izazov kako zadržati loptu i stvoriti štetu protivniku. Ovo je drugačija priča od one s Barcelonom. Bit će sigurno razdoblja u kojima ćemo se mučiti, a u njima moramo pokazati zajedništvo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!