Nogomet

Šutalo: 'I u Rijeci su svjesni koliko smo kvalitetni'

Branimir Korać • utorak, 13.04.2021.
Šutalo: 'I u Rijeci su svjesni koliko smo kvalitetni'
Foto: Pixsell

U srijedu od 18 sati na Aldu Drosini na rasporedu je utakmica polufinala Kupa između Istre 1961 i Rijeke. Iako je Rijeka favorit, u Puli se ne predaju tako lako...

Istra 1961 je na korak do plasmana u finale Kupa, iskoristila je dobar ždrijeb koji joj se otvorio i otišla je daleko. Međutim sada je čeka puno teži protivnik, najteži u dosadašnjem dijelu ovog natjecanja.

Na Drosinu dolazi Rijeka, a trener Istre Danijel Jumić poručuje da će napraviti sve da njegova momčad bude spremna za ovu bitku.

"Pred nama je polufinale Kupa, igrači su to zaslužili, to je jedan vid nagrade za cijelu sezonu. Nije bilo lako doći do polufinala, očekuje nas kvalitetan protivnik i sigurno zahtjevna utakmica, za koju ćemo napraviti sve da budemo spremni i prođemo u finale."

Josip Šutalo neće imati lagan posao protiv napada Rijeke koji je sve bolji i opasniji. Josip Drmić ušao je u pravu formu i predstavljat će veliku opasnost za domaćina.

"Mi smo svjesni njihove kvalitete, ali isto tako mislim da su i oni svjesni koliko smo mi kvalitetni, što smo i pokazali kroz naše igre. Protiv njih smo i na Rujevici pokazali da se možemo nositi s njima, tako da jedna je utakmica i idemo na sve, idemo na pobjedu."

FOTO: Srećko Niketić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!