Nogomet

Flick: 'Razočarani smo, bili smo bolji u dvije utakmice'

Matej Kačan • srijeda, 14.04.2021.
Flick: 'Razočarani smo, bili smo bolji u dvije utakmice'

Nakon što je Bayern već u četvrtfinalu završio svoj put prema obrani naslova Lige prvaka, Hansi Flick je poručio da je njegova ekipa u dvomeču bila bolja...

Trener Bayerna Hansi Flick je nakon minimalne pobjede nad PSG-om, ali i ispadanja iz četvrtfinala Lige prvaka naglasio koliko je momčad razočarana jer je ostao dojam da je Bayern bio bolji u dvomeču.

"Momčad je razočarana, svi smo razočarani eliminacijom. Odigrali smo dvije dobre utakmice, ali nam je nedostajala efikasnost ispred gola u obje utakmice. Moram pohvaliti ekipu na stavu i mentalitetu. Na kraju, ako zbrojite oba susreta, bili smo bolja ekipa."

Bayern je igrao dobro, ali je PSG svoje prilike iskoristio te je zbog jako efikasne prve utakmice na kraju i prošao dalje.

"Ključan faktor bila je nemilosrdnost PSG-a u prvoj utakmici koja je bila veća od naše. Sve u svemu, htio bih naglasiti da je moja momčad u dvije utakmice dala sve, borila se i pokazala je mentalitet. Danas je u redu biti razočaran, ali već sutra se moramo fokusirati na Wolfsburg. Moramo nastaviti dalje i pobrinuti se da dobro igramo u subotu", kazao je Flick.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!