Nogomet

Oršić: 'Ovo su utakmice na najvišem nivou, a nas nije išlo'

Jan Šneler • četvrtak, 15.04.2021.
Oršić: 'Ovo su utakmice na najvišem nivou, a nas nije išlo'
Foto: Pixsell

Strijelac Dinamovog pogotka u uzvratnom susretu četvrtfinala, Mislav Oršić, iskreno je rekao kako večeras Modrima nije išlo te je Villarreal zasluženo prošao u polufinale Europske lige...

Dinamo je odigrao fenomenalnu europsku sezonu, a ako moramo izdvojiti jednog nogometaša koji je obilježio ovosezonski europski put, onda to mora biti Mislav Oršić. Sjajno Dinamovo krilo doseglo je magični status kod navijača hat-trickom protiv Tottenhama, a u strijelce se upisao i u uzvratnom susretu kod Villarreala.

"Nismo krenuli u utakmicu najbolje, dosta lako su nam dolazili u našu polovicu. U drugom poluvremenu sve to je bilo dosta bolje, osjetili smo da ih možemo ugroziti. Uspjeli smo poloviti konce, ponadali smo se nakon gola, ali nije išlo", rekao je Oršić.

Doista, Dinamova igra u nastavku susreta bila je daleko bolja nego ona na samom početku. To je očekivano jer je trener Damir Krznar prije susreta rekao kako Modri neće žuriti te će tražiti priliku u drugom poluvremenu. Nažalost, plan večeras nije uspio, ali razloga za očajavanje nema.

"Šteta što nismo mogli duže držati loptu, da se oni brže umore, ali ovo su utakmice na najvećem nivou koje je teško igrati i provesti u djelo sve što isplanirate", dodao je Oršić.

FOTO: Pixsell/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!