Tenis

Mektić i Pavić izvukli se iz minusa i prošli u finale turnira u Monte Carlu

Mihaela Bradovski • subota, 17.04.2021.
Mektić i Pavić izvukli se iz minusa i prošli u finale turnira u Monte Carlu
Foto: Pixsell

Nikola Mektić i Mate Pavić nastavljaju s odličnim igrama te su prošli u finale velikog turnira u Monte Carlu. U polufinalu bili su bolji od Marcela Granollersa i Horacija Zeballosa...

Nastavlja se serija pobjeda Nikole Mektića i Mate Pavića koji su i u polufinalu turnira u Monte Carlu bili uspješni. Nakon slavlja u Miamiju, na najboljem su putu da povežu dva turnira koja osvajaju i to dva na različitim podlogama.

U polufinalu Monte Carla igrali su protiv Marcela Granollersa i Horacija Zeballosa, vrlo dobre kombinacije koja je bila i na zadnjim Finalsima u Londonu.

Prvi set uzeli su četvrti nositelji sa 6:4 da bi u drugom poveli s 4:2 i stavili Mektića i Pavića u probleme. Međutim hrvatski par radi preokret i uzima drugi setsa 7:5 te ulazi u produženi tie-break.

Tamo su Mektić i Pavić odmah pobjegli, poveli su s 5:0 i Granollers i Zeballos nisu imali više nikakve šanse.

Drugopostavljena kombinacija slavila je na kraju s 3:6, 7:5, 10:4 i tako izborila nastup u finalu gdje će igrati protiv boljeg iz meča između prvi nositelja Cabala i Faraha te nepostavljenih Evansa i Skupskog.

Monte Carlo, polufinale parova:
Nikola Mektić/Mate Pavić (Hrvatska/Hrvatska, 2) - Marcel Granollers/Horacio Zeballos (Španjolska/Kolumbija, 4) 3:6, 7:5, 10:4

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!