Tenis

Ana Konjuh bez polufinala u Istanbulu, Ukrajinka Kostjuk slavila u tri seta

Mihaela Bradovski • petak, 23.04.2021.
Ana Konjuh bez polufinala u Istanbulu, Ukrajinka Kostjuk slavila u tri seta

Ana Konjuh nije uspjela izboriti polufinale na turniru u Istanbulu. Nakon velike borbe poražena je u četvrtfinalu od Ukrajinke Marte Kostjuk u tri seta...

Dva i pol sata borbe u četvrtfinalu turnira u Istanbulu, ali na kraju ipak poraz za Anu Konjuh. Marta Kostjuk, 85. igračica svijeta, slavila je na kraju u tri seta.

Konjuh i Kostjuk odigrale su dobar meč u kojem je Ukrajinka uzela prvi set, Ana se vratila, ali u trećem setu nije bilo dovoljno koncentracije i upisala je poraz.

U prvom setu Kostjuk je bolje krenula i povela s 2:0, međutim Konjuh oreće rezultat i dolazi do vostva. U završnici seta ipak nije izdržala i Kostjuk je u najgorem trenutku napravila break za 7:5.

Ukrajinka je i drugi set orvorila breakom, ali Ana je ponovno okrenula rezultat. Kod 3:3 došla je do novog breaka i zadržala prednost do kraja seta.

Odluka je pala u trećem setu gdje se ponovila priča iz prva dva. Ponovno Kostjuk kreće s 2:0, Konjuh se vraća breakom u sedmom gemu, ali odmah gubi svoj servis i odlazi u poraz.

Ana je imala čak 15 dvostrukih servis pogrešaka te je šest puta gubila servis. Kostjuk je osvojila gotovo 50 posto poena na reternu.

WTA Istanbul, četvrtfinale:
Marta Kostjuk (Ukrajina) - Ana Konjuh (Hrvatska) 7:5, 4:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros23.04.2021. u 17:16
    Svejedno vrača se konačno i izgleda da lakat ne smeta - bravo! Ali ženo imaš minimalno 10kg viška, neki nagli pokret i ode ti koljeno! Skoro pa kao Serena sada izgleda, ali sa puno debljim nogama.
    tapiros