Nogomet

Mateo Kovačić neće biti spreman niti za prvi dvoboj protiv Real Madrida

Mihaela Bradovski • subota, 24.04.2021.
Mateo Kovačić neće biti spreman niti za prvi dvoboj protiv Real Madrida

U polufinalu Lige prvaka sljedeći tjedan svoj prvi dvoboj odigrat će Real Madrid i Chelsea, a Thomas Tuchel neće u tom prvom susretu imati na raspolaganju Matea Kovačića...

Jedini igrač na kojeg Thomas Tuchel u ovom trenutku ne može računati je Mateo Kovačić. Kovačić ima problema s ozljedom i neće se oporaviti na vrijeme niti za prvo dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Tuchel očekuje kako bi Kovačić mogao biti spreman tek za tjedan dana kada Chelsea igra prvenstveni dvoboj protiv Fulhama.

"Mateo Kovačić je i dalje van kadra, a svi ostali su u konkurenciji za nastup protiv West Hama. Mislim da se možemo nadati kako će Kovačić biti spreman za Fulham, ali nismo još sigurni. Mislim da je nemoguće očekivati da će biti spreman za nastup protiv Reala u prvoj utakmici, realnije je očekivati ga protiv Fulhama", kaže Tuchel.

Za Chelsea su od velikog značaja i susreti protiv West Hama i Fulhama s obzirom na situaciju na ljestvici gdje ima na četvrtom mjestu isti broj bodova kao petoplasirani West Ham.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hugh Jackman24.04.2021. u 14:41
    U svemu je čovjek u pravu.
    Hugh Jackman