Nogomet

Rakitić: 'Sretan sam što je Messi ostao i nadam se da će ostati još nekoliko godina'

Branimir Korać • nedjelja, 25.04.2021.
Rakitić: 'Sretan sam što je Messi ostao i nadam se da će ostati još nekoliko godina'

Ivan Rakitić kao i većina bio je iznenađen kada je krenula sva drama oko odlaska Lea Messija, a nada se njegovom ostanku i dalje...

Tijekom bogate karijere, Ivan Rakitić jedno vrijeme proveo je i u Njemačkoj gdje je nosio dres Schalkea. U izjavi za Sport 1 osvrnuo se na priče iz 2019. godine kada je bio u kombinacijama za prelazak u Bayern.

"Iskreno, nisam znao ništa o tome. Šteta što je moj prijatelj Braco Salihamidžić donio takvu odluku, volio bih ponovno igrati s Manuom Neuerom. Šalu na stranu, jednom se razgovaralo o tome, ali ništa više od toga. Biti dio Bayerna velika je čast, fantastično je što je taj klub sve napravio proteklih godina. Mogu samo čestitati onima koji su zaslužni za to. Iako je ispao iz Lige prvaka, Bayern je i dalje najveći klub u Europi."

Rakitić se osvrnuo i na situaciju s Leom Messijem koji još nije stavio potpis na novi ugovor s Barcelonom.

"Kao i svi ostali, i ja sam bio iznenađen i šokiran. Kada Leo nije počeo s treninzima, 90 posto navijača već je mislilo kako je otišao. Bila je jako čudna situacija. Stvarno sam sretan što je ostao i nadam se da će ostati još nekoliko godina. Što god napravi, morate respektirati, želim mu sve najbolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!