Nogomet

Bild: Bayern dogovorio s Nagelsmannom i pregovara s Leipzigom

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 26.04.2021.
Bild: Bayern dogovorio s Nagelsmannom i pregovara s Leipzigom

Hansi Flick na kraju sezone napušta Bayern, a poznato je i tko će ga naslijediti. Bavarci na klupu dovode višegodišnju želju Juliana Nagelsmanna...

Loš odnos između Hansija Flicka i Hasana Salihamidžića doveo je do skore promjene na klupi Bayerna. Flick je zatražio odlazak na ljeto, Bayern će mu to omogućiti i neće mu raditi probleme, posebno nakon što je postigao dogovor s Julianom Nagelsmannom.

Kako tvrdi Bild, Nagelsmann je dao riječ Bavarcima i obavijestio je Leipzig da želi otići. Sada je na klubovima da dogovore odštetu, a ona bi mogla biti u rekordnom iznosu za nekog trenera.

Kako tvrdi Bild, Leipzig drži letvicu na 30 milijuna eura, a Bayern pokušava sniziti odštetni zahtjev. Izgledno je da bi se mogli naći na oko pet milijuna manje.

Inače, Nagelsmann je dugogodišnja želja Bayerna, još kada je Niko Kovač dolazio u Bayern,a Nagelsmann bio u Hoffenheimu, govorilo se kako bi mogao on preuzeti Bayern, no mladi stručnjak tada je ustvrdio kako je prerano za takav korak. Leipzig je bio stepenica na koju je morao doći prije Bayerna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!