Nogomet

Rio Ferdinand: 'Mislim da će PSG osvojiti Ligu prvaka'

Mihaela Bradovski • utorak, 27.04.2021.
Rio Ferdinand: 'Mislim da će PSG osvojiti Ligu prvaka'

Danas kreće polufinale Lige prvaka, a u akciji će biti prvog dana Real Madrid i Chelsea te drugog dana PSG i Manchester City...

Bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinand ne vjeruje engleskim predstavnicima i smatra kako će Ligu prvaka osvojiti PSG.

"Mislim da će PSG osvojiti Ligu prvaka. Imaju iskustvo od prošle sezone, dvojicu sjajnih napadača, bili su u finalu prošle sezone i znaju što ih čeka. Pochettino nakon nekoliko turbulentnih sezona dolazi do uspjeha. Mislim da mu nitko neće zamjeriti ako ne uzme titulu prvaka Francuske ako osvoji Ligu prvaka. S tim bi sve nadmašio, zato je tamo."

Pochettinovo osvajanje Lige prvaka bilo bi šlag na tortu dosadašnje karijere i vjeruje kako bi osvajanjem ovog natjecanja Argentinac otišao u klupski povijest.

"Nemojte zaboraviti da je Pochettino stigao polovicom sezone i tek se upoznaje s francuskom ligom. Mogao bi steći legendarni status ako osvoji Ligu prvaka. Di Matteo je napravio nešto slično u Chelseaju, ali ovo bi moglo biti nešto sasvim drugačije."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!