Nogomet

Roma gostuje na Old Traffordu: 'Ne igraš svaki dan polufinale'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 29.04.2021.
Roma gostuje na Old Traffordu: 'Ne igraš svaki dan polufinale'

Vrlo zanimljivo bit će večeras na Old Traffordu gdje Manchester United u prvom polufinalnom dvoboju Europske lige dočekuje Romu. Rimljani s nestrpljenjem čekaju ovaj dvoboj...

Rimljani su ispraćeni prema Manchesteru uz veliku podršku navijača i s nadom kako će ostvariti pozitivan rezukltat koji će im dati priliku u uzvratu. Posao neće biti nimalo lagan, ali kvaliteta postoji.

"Ovo je jako važna utakmica, ne igraš svaki dan polufinale i svi smo toga svjesni. Vidjeli smo navijače na odlasku i vrlo nam je važno da smo osjetili tu podršku. Želimo se boriti za njih i za ovaj grad", poručio je trener Rome Paulo Fonseca.

Manchester United je favorit, ne samo za prolaz u finale, već i za osvajanje ovog natjecanja, priznaje Fonseca.

"Igramo protiv velike momčadi, favorita za osvajanje trofeja. Dobro smo pripremljeni, razgovarao sam i s Chrisom Smallingom i Henrihom Mhitarjanom koji su igrali u Manchesteru. Oni već imaju iskustva u ovakvim utakmicama. Svi znamo da će biti teško, respektiramo Manchester United, ali imamo i mi svoje ambicije. Ovo su dvije momčadi s dobrim napadima, vrlo brze i bit ćemo spremni. Važno nam je što je Chris spreman za nastup, posebno jer je Gianluca Mancini suspendiran."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!