Tenis

Bernarda Pera lakoćom nadigrala Petru Martić na startu turnira u Madridu

Branimir Korać • četvrtak, 29.04.2021.
Bernarda Pera lakoćom nadigrala Petru Martić na startu turnira u Madridu

Loša forma Petre Martić se nastavlja i nema rezultatskih pomaka. Novi poraz, već peti zaredom, stigao je na startu turnira u Madridu gdje je bolja bila Zadranka Bernarda Pera...

Petra Martić nije uspjela prekinuti niz poraza, poražena je već u prvom kolu turnira u Madridu gdje ju je svladala Zadranka koja igra pod američkom zastavom Bernarda Pera.

Martić je upisala dosta uvjerljiv poraz, izgubila je sa 6:3, 6:2 u meču u kojem je očekivala više. U konačnici, Pera je iskoristila sve svoje break prilike, s druge strane Martić nijednu od tri do kojih je došla i općenito na ključnim poenima Pera je bila bolja.

U prvom setu viđena je jedna jedina break lopta i Pera ju je iskoristila. Bilo je to kod 3:2 u prvom setu kada je došla do 15:40 i nakon što je stekla prednost, lakoćom je dovršila posao.

U drugom setu Martić se držala do petog gema kada je izgubila servis i do kraja meča nije osvojila više niti gem. Na servisu Bernarde Pere za meč, Martić je imala pet break lopti i nijednu nije iskoristila.

Petra je tako nastavila loš niz, promijenila je trenera, počela raditi s Francescom Schiavone, ali pomaka još nema.

WTA Madrid, prvo kolo:
Bernarda Pera (SAD, Q) - Petra Martić (Hrvatska) 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!