Vodeni sportovi

Martin: 'Od prvog zaveslaja sam pokazao angažman i želju'

Matej Kačan • subota, 01.05.2021.
Martin: 'Od prvog zaveslaja sam pokazao angažman i želju'
Foto: Pixsell

Hrvatski veslač Damir Martin izrazio je zadovoljstvo svojim polufinalnim nastupom na Jarunu te je najavio da mu za finale treba savršena utrka...

Trećim mjestom u svojoj polufinalnoj grupi je hrvatski veslač Damir Martin izborio nastup u finalu samca na Svjetskom kupu. Martin je odvozio dobru utrku na "omaćem terenu" na Jarunu te je bio zadovoljan svojim nastupom.

"Zadovoljan sam s polufinalnom utrkom jer sam od prvog zaveslaja pokazao angažman i svoje namjere da uđem u finale i da ću se boriti do zadnjeg daha. Tu odlučnost je vjerojatno prepoznao i Litavac koji je nakon nekih 700 metara odustao od borbe te nam je poklonio drugi dio staze da se malo odmorimo pred finale."

Finale u samcu za Martina kreće u 15:20 sati, a uz njega Hrvatska ima još predstavnika. Sestre Jurković u dvojcu bez kormilara nastupaju u 13:00 sati, braću Sinković u dvojcu bez kormilara u 13:14 sati te četverac bez kormilara (Piton, Ukropina, braća Lončarić) u 13:56 sati.

"U popodnevnom finalu ne moram govoriti o koncentraciji kvalitete. Trebam odraditi savršenu utrku za koju se nadam da me čeka na mom Jarunu", zaključio je Martin.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!