Nogomet

Njemačka za Euro: Löw ponovno pozvao u reprezentaciju Hummelsa i Müllera

Branimir Korać • srijeda, 19.05.2021.
Njemačka za Euro: Löw ponovno pozvao u reprezentaciju Hummelsa i Müllera

Njemački izbornik Joachim Löw predstavio je popis igrača na koje računa za nastup na Europskom prvenstvu. Na popisu su ponovno i Mats Hummels i Thomas Müller...

Poznati su i njemački kandidati za nastup na Europskom prvenstvu, a Joachim Löw odlučio se i za neke stare i provjerene snage. Tako su pozvani i Mats Hummels i Thomas Müller koji više od dvije godine nisu zaradili pozivnicu.

Istovremeno kada se Löw odrekao njih dvojice, isto je napravio i sa Jeromeom Boatengom, ali on nije zaradio novu pozivnicu.

Pozvan je i Toni Kroos koji trenutno ima problema s koronavirusom, ali trebao bi biti potpuno spreman do početka Europskog prvenstva.

Njemačka na Euru

Vratari: Manuel Neuer (Bayern), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt), Bernd Leno (Arsenal)

Braniči: Antonio Rüdiger (Chelsea), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Niklas Süle (Bayern), Emre Can (Borussia Dortmund), Lukas Klostermann (Leipzig), Robin Gosens (Atalanta), Robin Koch (Leeds), Christian Günter (Freiburg), Marcel Halstenberg (Leipzig)

Veznjaci: Joshua Kimmich (Bayern), lkay Gündoan (Manchester City), Thomas Müller (Bayern), Kai Havertz (Chelsea), Toni Kroos (Real Madrid), Leon Goretzka (Bayern), Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach)

Napadači: Serge Gnabry (Bayern), Leroy Sane (Bayern), Jamal Musiala (Bayern), Kevin Volland (Monaco), Timo Werner (Chelsea).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!