Nogomet

Bobičanec postigao krasan gol u važnoj pobjedi Mure

Mihaela Bradovski • četvrtak, 20.05.2021.
Bobičanec postigao krasan gol u važnoj pobjedi Mure

Slovenci su odradili predzadnje kolo, a u borbi za naslov prvaka ostale su dvije momčadi, Maribor i Mura. Upravo ovi protivnici sastaju se u zadnjem koluu Ljudskom vrtu...

Mura je upisala vrlo važnu pobjedu protiv Domžala s kojom je skočila na drugo mjesto na ljestvici i u zadnjem kolu imat će priliku boriti se za naslov s izravnim konkurentom Mariborom.

U susretu protiv Domžala Mura je slavila s 3:0, a strijelac drugog pogotka bio je Luka Bobičanec koji je odlično reagirao na dodavanje Maroše te je iz prve pospremio loptu od grede u mrežu udarcem s nekih desetak metara.

Bobičanec je igrao do 85. minute kada ga je zamijenio Mihael Klepač. Matko Obradović odradio je cijelu utakmicu na golu, a David Đurak ušao je u igru u 86. minuti.

Maribor je u gostima bio bolji od Kopra s 3:0 i zadržao je vrh dok su Celjani u gostima slavili protiv Gorice 2:0. Oba pogotka za Celje postigao je Ivan Božić.

Božića je u 87. minuti zamijenio Stjepan Vego, a Filip Dangubić odigrao je cijelu utakmicu. Kod domaćina Matteo Tomiček u 66. minuti zamijenio je Mevlju.

Veliki kiks upisala je Olimpija koja je otpala iz borbe za titulu domaćim porazom 2:1 od Tabora. Pobjednički gol u 96. minuti zabio je Leon Sever. Ante Ćorić kod domaćina još jednu utakmicu je odgledao s klupe. Kod gostiju svih 90 minuta odradili su Antonio Azinović, Mihael Briški i Tin Andre Tolić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: NK Mura

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!