Tenis

Krenula prodaja ulaznica za završnicu Davis Cupa

Sportnet • četvrtak, 27.05.2021.
Krenula prodaja ulaznica za završnicu Davis Cupa

Krenula je prodaja ulaznica za završnicu Davis Cupa na kojoj će hrvatska reprezentacija igrati u Torinu. Hrvatski tenisači smješteni su u skupinu D s Australijom i Mađarskom...

U četvrtak u 15 sati počela je prodaja ulaznica za sve skupine završnice Davis Cupa koji je na rasporedu od 25. studenoga do 5. prosinca. Ulaznice se mogu kupiti na www.daviscupfinals.com/ticketing, a tijekom prva 72 sata prodaje odobrava se popust od 20 posto.

Hrvatska reprezentacija će u prvoj fazi završnog turnira nastupiti u skupini D u Torinu, gdje će 25. studenoga igrati protiv Australije, a 28. studenoga protiv Mađarske. Cijena ulaznice, ovisno o sektoru, je od 16 do 200 eura za natjecanje u skupini, te od 24 do 110 eura za četvrtfinale.

U Torinu će se održati i natjecanje u skupini E (sudionici su SAD, Italija i Kolumbija), a pobjednici navedenih grupa igrat će međusobno u četvrtfinalu, također u Torinu, u ponedjeljak 29. studenoga.

U ovom trenutku organizatori računaju da će u dvoranama biti dopušteno ispunjenje polovice gledališta, ali ako epidemiološka situacija dozvoli u prodaju će ići dodatne ulaznice.

FOTO: HTS/Mario Ćužić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDavis Cup/Fed Cup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!