Nogomet

Turski mediji: Umut se vratio u Bešiktaš

Matej Kačan • subota, 29.05.2021.
Turski mediji: Umut se vratio u Bešiktaš
Foto: Pixsell

Iako se na Poljudu na proljeće pokazao u dobroj formi u vrhu napada, ipak se čini kako će Umut Nayir svoju karijeru nastaviti u matičnom Bešiktašu...

Iako je Umur Nayir u istupima u hrvatskim medijima iskazivao želju da ostane u Hajduku, prema navodima iz turskih medija ipak izgleda kako se to neće dogoditi. Naime, tamošnji "Fanatik" objavio je vrlo kratku vijest o tome da se turski napadač vratio u Bešiktaš.

On je prošle sezone bio u Hajduku na posudbi s opcijom otkupa, a iz hrvatskih smo medija imali prilike saznati da je cijena za otkup ugovora napadača bila oko 400 tisuća eura. Čini se ipak kako Mindaugas Nikoličius istu nije odlučio aktivirati.

Umut je u drugom dijelu sezone pod vodstvom Paola Tramezzanija razvio dobro partnerstvo s Markom Livajom te je sezonu zaključio sa šest pogodaka u 25 susreta. Fanatik navodi da se Umut u Hrvatskoj dokazao te da će biti jedan od ključnih dijelova napadačke linije ekipe koja će se boriti na tri fronta.

Što to znači za Hajduk, ostaje za vidjeti. Opcije u napadu su i dalje Dimitrios Diamantakos koji nije zadovoljio navijače, kao i Emanuel Eduok koji je sezonu proveo na posudbi u Turskoj i ima veliku plaću pa se očekuje i njegov odlazak. Tu je i mladi Marin Ljubičić koji je na proljeće promoviran u prvu ekipu i sigurno bi trebao biti važna opcija, a očekuje se i dolazak pokojeg pojačanja u tom dijelu, posebno ako Grk i Eduok napuste Poljud.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!