Vodeni sportovi

Braća Sinković ponovno u akciji: 'Dobro smo trenirali i spremni idemo na Svjetski kup'

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 01.06.2021.
Braća Sinković ponovno u akciji: 'Dobro smo trenirali i spremni idemo na Svjetski kup'
Foto: Pixsell

Braća Sinković sutra putuju na 3. Svjetski kup koji se održava od 4. do 6. lipnja u talijanskoj Sabaudiji...

Serija Svjetskog veslačkog kupa za 2021. godinu ulazi u svoju završnu fazu. Posljednja, treća regata održava se u gradu Sabaudia, južno od Rima u Italiji, a natječe se preko 300 sportaša iz 24 države.

"Sutra idemo na završnu regatu Svjetskog kupa, posljednje natjecanje uoči Olimpijskih igara. Od zadnjeg Svjetskog kupa je prošlo pet tjedana tako da se veselimo ponovnom nastupu. Dobro smo trenirali, bili smo dva tjedna na Peruči, dva tjedna u Zagrebu – sve je dobro prošlo, bez ozljeda i spremni odlazimo na Svjetski kup", rekao je Valent Sinković.

"Baš smo zadovoljni s formom, nadamo se da ćemo dobro odraditi utrke. Konkurenciju ćemo vidjeti kakva je – dolaze Francuzi koji su bili drugi tu u Zagrebu i znaju oni dosta dobro utrku odveslati. Vidjeli smo da će Talijani ipak probati četverac bez kormilara, tako da neće biti u najjačem sastavu, ali nikad se ne zna, možda ipak dođu u dvojac. Mi ćemo odveslati najbolje što znamo i onda nema straha za dobar rezultat", rekao je Martin Sinković.

Prva utrka na rasporedu je u petak, 4. lipnja u 10:15 sati. Polufinale nas očekuje u subotu, 5. lipnja od 9:56 sati, a finalnu utrku možete pratiti u nedjelju, 6. lipnja u 10:47 sati.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!