Nogomet

Mancini skratio popis, upao Sassuolov Raspadori

Matej Kačan • srijeda, 02.06.2021.
Mancini skratio popis, upao Sassuolov Raspadori
Foto: Pixsell

Prvog dana lipnja je istekao rok za prijavu konačnih i skraćenih popisa putnika za Europsko prvenstvo, a Roberto Mancini je priredio malo iznenađenje u vrhu napada...

Talijanski izbornik Roberto Mancini čekao je posljednje trenutke propisanog roka za objavu konačnog popisa od 26 putnika na EURO. Mancini je na pripreme krenuo s 28 igrača, ali je naknadno i iznenađujuće pozvan Sassuolov Giacomo Raspadori.

On je priključen ekipi nakon što je U-21 reprezentacija ispala već u četvrtfinalu svog Eura pa se napadač Sassuola mogao priključiti, dok su otpala trojica igrača. Mjesta nema za Gianlucu Mancinija, Mattea Pessinu i Mattea Politana.

Talijani su jedan od domaćina prvenstva i sve će svoje utakmice igrati u Rimu, dok su ostale momčadi u skupini Wales, Švicarska i Turska, a drugi dio grupe igra se u azerbajdžanskom Bakuu.

POPIS:

Vratari: Gianluigi Donnarumma (Milan), Alex Meret (Napoli), Salvatore Sirigu (Torino)

Braniči: Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Inter), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Emerson Palmieri (Chelsea), Alessandro Florenzi (Paris Saint Germain), Leonardo Spinazzola (Roma), Rafael Toloi (Atalanta)

Veznjaci: Nicolo Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Jorginho (Chelsea), Manuel Locatelli (Sassuolo), Lorenzo Pellegrini (Roma), Stefano Sensi (Inter), Marco Verratti (Paris Saint Germain)

Napadači: Andrea Belotti (Torino), Domenico Berardi (Sassuolo), Federico Bernardeschi (Juventus), Federico Chiesa (Juventus), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Napoli), Giacomo Raspadori (Sassuolo)

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!